Locatie

Formular Contact

// Adresa

Bucuresti
Strada Virgiliu nr 13-17, ap 110 , sector 1

// Telefon

+4021-3170609

+40724-333490

// Fax

+4021-3170609

Executie

image 1

Pregatirea si organizarea santierului

Descarcarea placilor trebuie efectuata cu ajutorul unor mijloace mecanice sau manuale evitandu-se deformarile sau distrugerea stratului de protectie constituit din zinc sau a protectiilor suplimentare. O copie a MANUALULUI DE MONTARE este mereu atasata comenzii furnizate. Fiecare placa profilata va purta un semn distinctiv care va permite individualizarea exacta a pozitiei pe desenul detaliat.

Montarea se executa introducand un numar limitat de buloane menite sa tina asamblate placile in pozitia lor corecta. Abia dupa ce s-a montat un anumit numar de inele se trece la introducerea buloanelor care lipsesc. Odata terminata montarea intregii structuri se trece la strangerea buloanelor pana cand se atinge nivelul de strangere cerut. In cazul in care structura este asamblata in alta parte decat locul ei natural, este nevoie ca dupa pozitionarea ei sa se reia strangerea buloanelor pana la atingerea nivelului de strangere cerut.

Este indispensabil ca o conducta metalica sa fie asezata pe un pat uniform, omogen, stabil si rezistent, evitandu-se fondurile rigide cu asperitati. Structura nu se aseaza pe un fond stancos sau pe o platforma de beton. Pentru a permite o adecvata compactare a terenului de tasare, atunci cand doua sau mai multe structuri sunt instalate in baterie este necesar sa se interpuna intre diferitele conducte un spatiu minim de 1.00m. Materialul de tasare trebuie intins si compactat in straturi orizontale cu o grosime maxima de 20–30 cm. Straturile trebuie sa avanseze in mod simetric de o parte si de cealalta a structurii (conducte), astfel incat nivelul de ingropare sa fie mereu egal. Se prescrie ca fiecare strat sa se compacteze la cel putin 85% din densitatea maxima furnizata de proba Proctor modificata, conform EN 13286–2. Se recomanda utilizarea cilindrului compresor pentru compactarea materialelor cu granulatie fina si a cilindrului compressor si a vibratorului pe terenurile granulare. Respectivcele cilindrice nu trebuiesc apropiate de structura pentru a se evita daunele.